Drepturile de autor

Conținutul acestui website arghirprodex.ro (text, grafică, logo, icon-uri, imagini) sunt proprietatea S.C. ARGHIR PRODEX SRL și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română. Dreptul de autor pentru siglele și sloganele partenerilor și colaboratorilor noștri le aparțin acestora, și sunt reproduse cu acceptul lor.

În situația în care doriți să raportați orice problemă legată de drepturile de proprietate intelectuala, vă rugăm să ne scrieți la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.321.441- Arghir Mitrita.

Absolvire de răspundere

Utilizarea acestui site și toate informațiile prezentate, descărcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fara garanții de orice fel. Informațiile conținute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc. Arghir Prodex SRL nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate și reieșite din utilizarea acestui site.

Site-ul Arghir Prodex SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele consecinte ale deciziilor luate de catre vizitatorii site-ului prin interpretarea gresita a informatiilor tehnice de pe site, sau pentru corelarea eronata a textelor prezentate cu anumite fotografii sau prezentari video. Fotografiile prezentate pe site au titlu informativ; forma exterioara si anumite dimensiuni ale utilajelor pot suferi modificari impuse de diferite procese tehnologice.

Arghir Prodex SRL nu va fi responsabil pentru probleme sau disfuncționalităti ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricăciuni ca rezultat al utilizării acestui site.

Arghir Prodex SRL își rezervă dreptul să modifice pagini de pe site, să le oprească temporar sau permanent, sau să interzică accesul, fără o notificare în prealabil către utilizatori.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Angajamentul Arghir ProdexSRL referitor la Politica de securitate a datelor

Protejarea siguranței și securității datelor dvs. personale este importantă pentru Arghir Prodex SRL. Activitățile desfășurate de Arghir Prodex SRL sunt în conformitate cu legislația aplicabilă referitoare la protecția siguranței datelor și la securitatea acestora.

Accesând această pagină, toți utilizatorii sunt de accord să respecte Termenii de utilizare și legislația în vigoare. Sperăm că politica prezentată mai jos vă va fi de ajutor pentru a ințelege ce fel de date pot fi colectate de Arghir Prodex SRL, cum sunt acestea protejate și utilizate și cum pot fi dezvăluite.

   ARGHIR PRODEX SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., se obligă să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale, să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

  ARGHIR PRODEX SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic.

Date personale

  Arghir Prodex SRL nu va colecta nici un fel de date personale în legătură cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail), dacă nu doriţi să ni le furnizaţi (de ex. prin înregistrare, chestionare), sau dacă nu vă daţi acordul sau dacă nu este altfel permis prin lege sau alte reglementări de protecţie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizării

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, ARGHIR PRODEX SRL, având numărul din Registrul Comerțului J10/440/1993, CUI: RO4153813, sediul social in str. Orizontului nr. 194A, Buzau, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa str. Orizontului nr. 194A, Buzau. Dacă sunteți înscrisi în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona făcând o cerere la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. precizând adresa pe care doriți să o ștergem din baza de date.

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă Arghir Prodex SRL care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, Arghir Prodex SRL utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:

- accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;

- toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;

- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;

- la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.

- printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

 

Linkuri către alte pagini web

Paginile web ale Arghir Prodex SRL conţin linkuri către alte pagini web. Arghir Prodex SRL nu răspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Întrebări/comentarii si exercitarea drepturilor

Arghir Prodex SRL va răspunde la toate solicitările rezonabile pentru a revedea şi datele dvs. personale, pentru a corecta, modifica sau şterge orice neregularităţi. Dacă aveţi orice fel de întrebări sau comentarii în legătură cu Politica de securitate a datelor personale de la Arghir Prodex SRL (de ex. revederea sau actualizarea datelor dvs. personale), vă rugăm să ne contactati.

Obligațiile utilizatorilor

Utilizatorii sunt răspunzatori de informațiile furnizate la crearea contului pe Arghir Prodex SRL, precum și de modul cum îl administrează si cum își păstrează și folosesc parola. Arghir Prodex SRL nu își asumă răspunderea dacă utilizatorul își înstrăinează sau divulgă parola unei terțe persoane și de accesarea contului de către alte persoane decât utilizatorul contului.

  Utilizatorii au obligația să respecte urmatoarele reguli în folosirea serviciului Arghir Prodex SRL:


  1. Nu vor încărca viruși, troieni sau alte scripturi pe site și nu vor încerca să obțina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.
  2. Nu vor încărca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un conținut discriminatoriu, rasist, amenințător, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
  3. Nu vor încălca drepturile de proprietate individuală, drepturile de confidențialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți;
  4. Nu vor oferi informații false despre ei și nu vor încerca să ne înșele asupra identității și nici să se folosească pentru a prelua date de la alți utilizatori fără consimțământul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam;

  Arghir Prodex SRL își rezervă dreptul să blocheze accesul și să șteargă contul celor care nu respectă aceste obligații. Orice încercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerată tentativă de fraudă a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.